Home

Zoeken in site

Evenementen

Stichting Kinderdagverblijf Kwiebus

“Meer dan alleen opvang.”

 

U bent op zoek naar opvang voor uw kind(eren). Een belangrijke keuze die u moet maken. Het is immers uw kostbaarste bezit en dat vertrouwt u niet aan iedereen toe. U wilt dat uw kind zich veilig voelt, liefdevol wordt verzorgd en lekker kan spelen. 

Op Kinderdagverblijf Kwiebus kunnen kinderen:

spelen- naar buiten- leren groeien- zich ontwikkelen- muziek maken- zingen- bewegen- knutselen- kletsen- en vooral....... lekker kind zijn.

Kwiebus is een kleinschalig en informeel kinderdagverblijf, dat dagelijks met veel plezier de opvang van kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar verzorgt. Er wordt gewerkt met een vaste groep enthousiaste medewerkers en de communicatielijnen met ouders zijn kort en duidelijk. De kinderen worden geprikkeld in hun ontdekkingsdrang en op verantwoorde wijze begeleid in hun ontwikkeling. 

Kijk voor meer informatie verder op deze site.  Natuurlijk bent u ook van harte welkom om een kijkje te komen nemen bij ons. Maak hiervoor een afspraak door te bellen naar 0182-630585 of per mail.

Onze website is vernieuwd en nog verder in ontwikkeling.

Nieuwsberichten

Flexibele opvang

Naast een vaste dag per week, is flexibele opvang per dagdeel mogelijk. Het uurtarief hiervoor gaat niet omhoog .

Opbrengst Tekenfund actie

Onlangs hebben wij met tekenfund kerstkaarten gemaakt die de kinderen konden verkopen via hun eigen website.

Via deze actie hebben wij 464,00 euro opgehaald voor Kika.

Bedankt aan iedereen die hierbij heeft meegeholpen.

Logopediste

Kwiebus werkt samen met een logopediste. Als u vragen heeft over de spraakontwikkeling of als u wilt dat uw kind geobserveerd wordt, laat het ons dan even weten.

Muziekles

Elke dinsdag komt onze muziek juf op de groepen langs voor een muziekles. Er wordt veel muziek gemaakt, gezongen en gedanst.

Gymles

Op donderdag en vrijdag wordt er met de kinderen in de grote hal gegymd. Dit gaat in de vorm van bewegingsspelletjes. In het najaar wordt dit uitgebreid naar de andere dagen.